Ψωμιάδης | Φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης

Μηχανογραφικό Δελτίο 2024: στις 9-18/7/2024 η προθεσμία κατάθεσης

 

Ξεκινά από αύριο, Τρίτη 9/7/2024, η κατάθεση των μηχανογραφικών δελτίων των υποψηφίων στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2024 και η πλατφόρμα θα παραμείνει ανοικτή μέχρι την Πέμπτη 18/7/2024 στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://michanografiko.it.minedu.gov.gr

Το μόνο που χρειάζεται να έχουν οι μαθητές είναι η καρτέλα υποψηφίου με τον μοναδικό κωδικό υποψηφίου καθώς και τον κωδικό ασφαλείας που εξέδωσαν κάποιες ημέρες πριν στα σχολεία τους.

Η διαδικασία είναι σχετικά απλή, αλλά για δυσκολίες ή προβλήματα που τυχόν προκύψουν οι υποψήφιοι θα μπορούν να απευθύνονται στο σχολείο τους. Καλό θα ήταν να μην αφήσουμε για την τελευταία στιγμή την κατάθεση του μηχανογραφικού, ώστε να προλάβουμε τυχόν αστοχίες, καθώς μετά την καταληκτική ημερομηνία δεν υπάρχει δυνατότητα διορθωτικών παρεμβάσεων.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες είτε στην επίσημη πλατφόρμα του υπουργείου είτε στο παρακάτω άρθρο της ιστοσελίδας alphavita.gr:

https://www.alfavita.gr/panellinies/451534_mihanografiko-2024-tin-triti-arhizei-i-ypoboli-ton-mihanografikon-oi-teleytaies